May 29, 2012

Dia dah mai dah

Seperti biasa Cik P datang menjengah lagi tepat pada waktu :-) 
Bulan ni di awal pagi hari ke 29, dia dah mai dah..hehe, takde la frust sbb masa fertile hari tu kitorang berjauhan.. Takpelah nak buat macamana kan, dan duk kira2 waktu fertile lagi 2 minggu ni pun kitorang still berjauhan, huhu...
Dah nak masuk June dah..cepat masa berlalu :-(
Period normal tu kira alhamdulillah sbb kita boleh jangka bila waktu subur tp dah duk berjauhan payah jugak.. It's ok, for me ni ujian buat kami berdua.. I try to be positive as much as i can..tp sesetengah org seperti menyalah tafsirkan post / entry aku yg kononnya aku menyalahkan takdir Allah.. Serious aku ckp aku mmg selalu positifkan diri cuma kdg2 post / status aku tu hanyalah sebagai luahan hati aku, tak lebih dari itu :-)

Papepun, kita hanya merancang, Allah yg menentukan.. Bersabarlah kerana Allah tidak akan membebani seseorang itu melainkan dengan kesanggupannya.. To all my TTC's frens, always remember that okey (sbg renungan dan peringatan untuk diri sendiri jugak..)

No comments:

Post a Comment

TQ for the comment