Jan 14, 2013

Eat Healthy, Stay Healthy :-)


Assalamualaikum semua...

Alhamdulillah, hari ni baru berkesempatan nak share something yang semua orang perlu tahu..It's very important for our health. Actually Intan dah ada story pasal kebaikan produk ni dalam my   another blog. You can click kat SINI for further details.

Sebelum ni Intan pernah buat proses purifikasi ni kat ayam je but then teringin plak nak buat kat ikan. Ingatkan biasa2 je sisa toksin yg keluar...TAPI..tekejut gile tgk hasil proses tu after ONLY 15 minutes with ONLY 3 ekor ikan shj..!!

BIOZONE FOOD PURIFIER
Kengkawan just imagine la ye, macamane la makanan yang kita makan setiap hari tu..mmg dari segi luaran kita dah bersih, cuci elok2 kan..tapi can u see..?? 

Bubbles tu bukan buih biasa tapi buih yang mengandungi sisa toksin larut air dan larut lemak serta bahan kimia yang terhasil dari proses purifikasi tu, after 15 mins Intan amik sticky bubbles tu then bakar kat api.. dia akan jd keras and a bit smelly, yuckkk..!

Ni baru 3 ekor ikan, tak masuk lagi lain2 mknan yang kita bagi family kita makan.. Sisa2 toksin inilah sebenarnya yang merupakan penyebab utama pelbagai penyakit. Actually kita je yang tak aware.

So, sebelum terlambat dan lebih byk penyakit yang akan bersarang dalam tubuh kita ni, better kita amik early step. Me sendiri pun mmg guna and letak Biozone ni kat rumah parents.

Barang personal kita contoh handbag mahal ke kita boleh beli, inikan pula barang yang boleh guna for the whole family. Lagipun Biozone ni bukan hanya untuk makanan je tapi peralatan rumah pun boleh, yang anda anak kecil tu lagi bagus sbb boleh guna untuk basuh botol susu juge sbb dia boleh singkirkan bakteria.

Prevention is better than cure
Okay, for those yang berminat dan pentingkan kesihatan seisi keluarga, you can contact me and get it with the best price.
I am more than happy to entertain you :-)

No comments:

Post a Comment

TQ for the comment