Oct 23, 2012

Hubby's Birthday

21 Oct 2012, he turns 30..hehehe..kejap je dah masuk 3 series pun..masa mula2 kenal and then couple time tu kitorang baru masuk 20 tahun.. Ehh, gediksss jugak aku yek, parents suh study tapi sebok nak bercintan-cintun..

Tapi Alhamdulillah jodoh kami kuat dan berjaya jugak jadi insan bekerjaya seperti sekarang :-) Cintan-cintan jugak tapi pelajaran mesti seiring la kan.. walaupun result takde la excellent mcm orang lain tapi aku tetap bersyukur..
His Favourite Cake
Suke ngan deco kat Haza Bistro ni


Haa..entry kali ni pasal en.suami yang menyambut ulang tahun kelahiran semalam.  Hadiah terbesar bagi dia tahun ni, pasukan The Red Warriors (Kelantan) berjaya bawak pulang Piala Malaysia yang jugak Piala ketiga selepas Piala F.A dan Piala Liga Super.. Fanatik betul husband tau, sanggup dari KB ke KL malam sabtu naek bas. Sampai pagi sabtu then petang tu pegi Stadium Shah Alam.. Ahad tengahari pulak terus fly balik ke KB.  Uishh, nasib baik menang, kalau tak buang masa je..hehe, tp aku sikit pun tak kesah.. Sebab bukannye selalu pun, but for me i'm prefer tgk live kat TV, lagi best kot :-) Tapi kalau pegi stadium suasana mmg happening la kan..

Makan tak hengat..

Birthday present for hubby..? Argghh..tatau nak beli ape sbenarnye.. last2 beli Jersey TRW yang latest punye sempena nak pegi tengok bola jugak. Ok la kan..dia yang pilih aku just bayar je..hehe.. And for sure birthday celebration mcm biasa kitorang kuar dinner..

First night celebrate berdua kat Haza Bistro and the other night with my parents kat Wau Restoran. Dinner biasa2 je yang penting quality time tu ade.  Abah pulak beria nak celebrate birthday menantu dia yg sorang ni.  Dan abah mmg mcm tu, dia akan set reminder kat handphone dia tarikh2 penting family kitorang.. and most of the time he is the 1st person yang wish birthday or anniversary :-)

Befday Celebration lagi..this time Abah belanje :-)
My Heart, My Soul
Apapun, Happy Birthday to my beloved husband. Semoga Allah sentiasa memberkati abe, dilanjutkan usia, dipermudahkan urusan dunia dan akhirat serta dimurahkan rezeki. Sayang syg abe sangat-sangat sampai syurga. InsyaAllah..amin...

5 comments:

  1. Intan, nak tanya haza bistro ni di mana ye..mcm best je tmptnye.. :) ..happy belated besday utk encik abe intan yer..

    ReplyDelete
  2. Haza Bistro ni kat Kota Bharu, Kelate.. mmg tempat dia best dan cantik deco dia.. akak org mana ye..?

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo..yer ke..akak tinggal di selangor ni intan..nampaknya kalau akak ke kelate kena singgah nie.. :)

      Delete
    2. Oo..yeke..takpe2 kalau ada masa datang kelate calling2 la ye kak :-)

      Delete

TQ for the comment