Aug 4, 2014

Salam Aidilfitri

Assalamualaikum... Selamat Hari Raya buat rakan blogger dan readers kat luar sana...

Harini dah 8 Syawal, kejapnyeee tak puas lagi raya tapi dah kena start keje...huhu

Raya tahun ni ada suke, duke, meriah, happening, hepy dan jugak sedih..kire balance la kan..

Familia without abang sulung and kakak no.3
Yang paling best dan hepy sebab first time sambut bertiga, klau 4 tahun lepas kami still berdua tapi kali ni Alhamdulillah ada Umar Luqman penyeri raya kami (opsss selain anak2 buah kesayanganku :-)


Rendang ayam dan lontong mak di pagi raya..Fuhhh best..!!

Meriah, happening, memang best sebab time ni la dapat berkumpul reramai tapi abang aku kat Shah Alam tak balik sebab kakak ipar aku bersalin 2 hari before raya so tak dapat balik la kan, nak travel by car mmg tak la.

Nak naik flight ke KB pun sah-sah tiket sold out dan baby kecik mane leh naik flight, so terpaksa rela la beraya di perantauan :-(

On 3 Syawal pulak aku ada buat Majlis Aqiqah dan Kesyukuran Umar Luqman, nnt sambung next entry ye...

No comments:

Post a Comment

TQ for the comment